Som det kan bli!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Fortsatt strul med BortKommen. Ny box är installerad, men det fungerar inte ändå. Jag hatar verkligen teknik, har alltid gjort. Åtminstone när det gäller att dra kablar och göra installationer. Den här gången när jag ringde supporten så visade det sig att de fortfarande har en registrering på mig att jag har annan typ av box (den jag skickade tillbaka då det var fel box). Därför fungerar inte nya boxen. Nu har de lovat att tekniker ska göra en omregistrering och kontrollera under kvällen att jag får igång mina tv-kanaler. Det tycker jag låter lite optimistiskt.

Det enda jag kan konstatera är att jag hela tiden gjort allting rätt, men inte fått rätt material av operatören samt att de registrerar fel saker på mig. Fel på fel på fel. Det enda jag just nu funderar på gäller nya boxen…. Jag beställde inspelningsbar HD-box. Det är inte nya boxen. Den felaktiga boxen var det, men det var ingen IPTV-box. Jag skulle fått en inspelningsbar HD-IPTV-box. Men jag orkar inte längre bry mig. Jag vill bara få en fungerande tv med tv-kanaler.

Tillägg: Jag skickade alltså tillbaka den felaktiga boxen samtidigt som den nya hämtades på Schenker-utlämningen. Men retursedeln var väldigt märklig. Där skulle man fylla i ”från” med fullständig adress och telefonnummer. När jag tittade på lådan hur adresslappen såg ut när jag fått den, så stod där ”Till *utlämningsstället” och ”Från Schenker”. Där stod inte från BortKommen eller till mig. Förvirringen. Skulle det på retursedeln stå ”Från mig” eller ”Från *utlämningstället*”? Jag ringde utlämningsstället. ”Vet inte, bryr oss inte, du gör som du vill”. Alltså skrev jag ”Från *utlämningsstället*” för att vara enhetlig och konsekvent med hur föregående adresslapp såg ut. Att jag var avsändare kan BortKommen se genom att där också står ett referensnummer/kollinummer. Så jag hoppas det blev rätt. Om någon alls bryr sig.

||||| 0 I Like It! |||||