Bra


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Sjunde gången hos sjukgymnasten. Det går bättre och bättre och jag börjar själv nu också ifrågasätta rollatorn, men inser att det som fungerar så felfritt hos sjukgymnasten inte riktigt följer med mig utanför träningslokalen. Men det ger ändå en fingervisning om förväntade framsteg.

Efter sjukgymnastiken var det dags att gå till veckans enda arbetsdag. Jag har nog aldrig varit så mejlbombad eller telefonterroriserad som i dag. Något eget egentligt arbete fanns det aldrig tid eller utrymme för. Men jag han lära mig den nya titel jag ska få, samt vad min nya lön är från 1 april. Och om båda sakerna tänker jag hålla tyst om, tills den dag någon ställer en direkt fråga till mig eller får informationen från annat håll. För det här verkar vara lite känsligt läge. Och med dessa vaga antydningar så kan man dra slutsatsen att jag själv inte är helt missnöjd med utfallen.

||||| 0 I Like It! |||||