På med solbrillorna!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Yeah, baby! Semester! Och jag har inga som helst planer på någonting. Sånt vågar man inte efter att hela sommarsemestern fick ställas in på grund sjukskrivning. Eller. Jag ska faktiskt jobba under min semester. Två dagar à två timmar ska jag in på jobbet under min semester. Det är nödvändigt av två orsaker. 1. Två möten jag behöver närvara vid. Trots allt så är det inte semesterperiod på jobbet, utan allt rullar på som vanligt. 2. Jag har så jäkla mycket minus på flexen och jag förlorar tre timmar per vecka som jag aldrig kan jobba ikapp. Så jag behöver extra arbetstid och det kan jag bara få genom att samtidigt rent schemamässigt ha semester.

Rent fysiskt blir jag mer och mer stabil efter sommarens förlamning. Rollatorn har jag av bara en anledning – hålla balansen. Jag är fortfarande väldigt yr och känner inte heller då balansen vart jag sätter fötterna. Men i övrig är det okej nu. Förutom att jag nu har bältros precis överallt som förmodligen kommer när jag är stressad. Just nu stressas jag inte av jobbet, men jag stressas av (i vanlig ordning) av att få tiden att gå ihop (arbetstid, sjukgymnastik, hämndtjänst, flärdtjänst). Kanske min veckolånga semester kan dämpa aktiviteten av bältrosen.

Och trots semester så har jag sedan 23 semesterdagar kvar att ta ut i år. Omöjligt. Men kanske jag kan ta ut 70 dagar nästa år?

||||| 0 I Like It! |||||