Parti- och blockpolitik


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Sen söndagskväll. En timme in i partiledardebatten började jag se den från början via svt.se och jag trodde aldrig det skulle hålla på så länge. Jag brukar inte stå ut med att titta på partiledardebatter, men det här var ju riktigt intressant. Som en upptakt i nästa års val. Jag måste säga att mina tidigare uppfattningar bara cementerades av det jag hörde och såg. Och det var en bra debatt även om man inte fick de svar man önskade. Vissa partiledare (säger inte vem, men tänk (s)) verkade väldigt bortkomna och visade på dåligt självförtroende. Varför jag fick den uppfattningen beror sannolikt på en teori/fördom om att när man inte ens är invald i riksdagen så är det svårt att känns sig delaktig i politiken. Och det måste vara svårt att ta på sig rollen som en ledare för ett parti som på senare år inte gett fortsatt förtroende för sina egna ledare utan kickat dem så fort de fått tillfälle. Då har man kanske skäl till att vara mer rädd för sina egna än för motståndarna?

Nåja. Betyg 7 av 10 för hela partiledardebatten i sin helhet.

||||| 0 I Like It! |||||