Podhead


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ordinär dag. Allt har återgått till det normala efter semesterveckan. Förutom att flärdtjänsten fortsätter att strula genom att komma för sent och sedan inte kunna lämna mig i tid.

Annars hann jag väl inte så där väldigt mycket i dag trots övertid. Åtminstone inte mer än att besvara de kluriga och svåra mejlen som jag aldrig tog itu med under min semester. Det tog precis hela dagen. Vilket på sitt sätt var bra att jag kunde få undan, då jag inte hade några inplanerade möten i dag. När jag har mötesdagar är det svårt att sätta av tid mellan mötena för att hinna tänks sig in och formulera mejl.

I morgon är det en typisk mötesdag. Då ska jag försöka hinna ringa de där viktiga samtalen som också väntat på att bli gjorda.

Ja, jag fick bara fyra timmar med sömn i natt och det har känts hela dagen. Frågan är om jag kan somna bara för att jag är trött, sovit för lite och har möjlighet till tidigt sänggående. Vi får se. Har jag inte fel så finns där ett nytt podavsnitt som väntar på mig och som jag gärna vill hinna höra innan jag somnar.

||||| 0 I Like It! |||||