Bäst


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

TiVo:ns underbara värld… I går hade jag tänkt beställa säsong 6 av Doctor Who på dvd eftersom Netflix bara har säsong 1-5 tillgängligt. Lite avundsjuk blev jag också av att större delen av världen i går fick se den världsomspännande utsändningen av jubileumsavsnittet eftersom Doctor Who firar 50 år i tv. Men i dag när jag gick igenom min TiVo så fanns säsong 6 inspelat – åtminstone de fyra första avsnitten. I morgon bitti och varje dag så fortsätter TiVo:n spela in Doctor Who säsong 6.

Doctor Who är förmodligen den bästa av de bästa SciFi-serierna som någonsin sänts. Det som är extra genialt är detta att skådespelaren som spelar Doctor Who emellanåt byts ut och det är därför han är över 900 år. Han degenererar till ny kropp när han är döende. Och han har ständigt någon följeslagare med sig från Jorden.

GP skrev i går om Doctor Who. Inte helt korrekt information…

  1. Daleks är inte onda maskiner. Det är rymdvarelser som ser ut som bläckfiskar som har rustning (enkelt uttryckt).
  2. Lågbudget. Nej, det är ovanligt påkostade specialeffekter med tanke på att det är tv. Så dyrt att producera att BBC emellanåt lägger serien i malpåse för att spara pengar.

Vilken som är min favoritdoktor? Jag vet inte. Där är tolv att välja mellan. Det de haft gemensamt är att det tagit en tid innan de kommit in i sin karaktär och de har i början alla spelat över. Men det är en bra serie. Riktigt bra. Och så får man inte missa tv-serien Torchwood.

||||| 0 I Like It! |||||