Från natt till dag


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Vilken natt! Eller, det berodde väl mer på gårdagen där jag till lunch åt alltför mycket feta smörgåstårtor och vanliga tårtor. Det var gratis vid en pensionsavtackning. Men jag tål inte riktigt den här typen av mat och har våndats hela natten av diverse symtom. Märkligt nog känner jag mig ändå utvilad i dag.

Gårdagskvällen ägnade jag åt att försöka förstå den nya webbmejl vi fått på jobbet. Den är annorlunda, snällt uttryckt. Det handlar väl om att vänja sig, men den är inte logisk eller strukturerad. Det värsta är att gamla mejl inte förs över till nya systemet, utan man får migrera mejl för mejl. Och står plötsligt jag själv som avsändare för alla mejl jag fått. Och eventuella tidigare mappstrukturer är borta, alla mejl huller om buller. Det här är lite irriterande och ger merarbete.

Det roliga är att vi gått från ett gammalt omodernt mejlsystem som inte längre uppgraders, till ett väldigt nytt. En motsvarande arbetsgivare i östra delen av landet har gjort precis tvärtom. Så jag förstår inte riktigt om det varit motiverat med bytet för någon av oss.

Dags att pilla på nya mejlen igen… Där är så mycket jobb!

||||| 0 I Like It! |||||