Planering


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Om jag nu har ledigt från jobbet i 22 dagar… arbetar jag verkligen ingenting? Inte hemifrån ideellt heller? Hm. Nej, jag ser det inte om att arbeta när jag kollar mejlen. Och jag måste säga att det varit extremt tomt i inkorgen (vilket jag faktiskt är tacksam för). Men det finns en sak jag gjort nu när jag kunnat vila huvudet några dagar – jag har planerat mitt arbete. Från januari till mars kommer jag att ha det riktigt extremt. Så extremt mycket som jag blir tvingad till (under protest) att jag nästan bryter ihop bara vid tanken på allt jag ska hinna. Därför har jag planerat min arbetstid kvartal 1. Minut för minut har jag lagt upp mitt program för att på bästa sätt utnyttja tiden som kommer att vara en bristvara. April är väl inte så mycket muntrare, men redan nu planerar jag för minst en semestervecka i maj. Men med tanke på den belastning jag kommer att utsättas för så lär jag väl bli sjukskriven av överbelastning. Och det är också därför – med tanke på kvartal 1 – som jag är långledig nu. För att vila efter en intensiv höst där jag fortfarande håller på att kämpa mig tillbaka efter sommaren sjukskrivning.

Att vara långledig. Första dagarna sov jag bara. Första veckan såg jag 72 avsnitt (54 timmar) Supernatural. Just nu har jag besök/sänggäst. Och kommande två veckorna… är ganska blanka än så länge. Jag ska faktiskt in på jobbet några dagar under min semester eftersom där är ekonomisk deadline och jag hade egentligen inte möjlighet till semester, men kompromissade med mig själv att gå in timmar under några dagar. För att fylla på flexkontot eftersom jag förlorar så mycket arbetstid när jag går på sjukgymnastik. Och hellre gå på semestern än att behöva sitta på jobbet 12 timmar per arbetsdag som jag gjort hela hösten.

Men jag har ändå mycket ledighet kvar. Den tiden lägger jag på att röja, precis som jag skrev om i föregående bloggpost. Jag är i städtagen och det behöver jag vara av många anledningar. Förutom detta att jag de facto behöver slänga en massa skit, så håller det mig fysiskt aktiv. Det tråkiga bara med att slänga saker är att där är överfullt i soprummet. Soptömningen har varit under all kritik under julhelgen (icke-existerande) och folk har haft mer sopor än vanligt att slänga. Julklappspapper är verkligen ett onödigt papper.

Min huvuduppgift är dock att vila. Med tanke på vad som varit och vad som komma ska.

||||| 0 I Like It! |||||