Ventil


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Tidigt, tidigt var jag på jobbet. Jag var där inofficiellt då jag har semester men behöver få ihop timmar till flexen. Eftersom jag inte officiellt var i tjänst, så trodde jag att jag skulle få jobba ostört. Självklart inte. Det var nog delvis därför jag inte stod ut i mer än 6½ timme. Mitt mål var att arbeta 12-14 timar eftersom det ekonomiska bokslutet flåsar oss i nacken. Men efter att ha gjort det som var akut och av mina egna arbetsuppgifter, så tänkte jag ”screw it”. Jag känner inte för att rensa upp i andras misskötsel. Särskilt inte efter att ha fått tusen frågor om vårt nya mejlsystem. Varför frågar man mig?! Jag har ingen annan information eller kunskap än någon annan, ändå vänder man sig till mig så fort de kan kategorisera det som ”datarelaterat”. Jag är inte tekniker. Jag är inte support. Visst, mycket vet och kan jag, men detta är inte funktioner jag har eller ens vill veta av. Om jag kan ta reda på information som gäller sådant som rör mig och mitt arbete, så kan väl andra göra samma sak? Jag blir irriterad. Riktigt irriterad. Och här raderade jag kommande två tredjedelar då det blev för anklagande. Ovan räcker som beskrivning och gnäll.

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Jerry sa:

  Tycker det är roligare fortfarande att önska gott nytt via kommentarer på bloggar än via FB och Twitter… så här kommer det kära Jonas:

  Gott Nytt 2014! Må året bli bra för dig!! Kramar om!

  31 december, 2013
  • Jontas sa:

   Tack! Jag önskar dig det allra bästa och ett gott nytt år! *kram*

   31 december, 2013

Kommentarer är stängda.