2014:52


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

En heldag där jag bara pratat och pratat. Det kör slut på mig rent mentalt. I motsats till när jag sitter still och arbetar med eget, då jag istället får ont i hela kroppen. Jag vet inte vilket som egentligen är värst. Eller bäst. Balans och jämn fördelning hade väl varit det bästa, men balans existerar i min lilla anala värld. Banala värld. Jag menade nog banala…

Det jag verkligen avskyr är Hyresgästföreningen och hur gärna bostadsbolaget sväljer alla deras idéer. I dag fick jag ett meddelande om att säkerhetsdörrar ska sättas till alla lägenheter – om man vill. För 85 kr i månaden. Eftersom det tydligen finns de som är rädda för gas utifrån in i lägenheterna. Och som en konsekvens av detta så kommer ingen, absolut ingen, längre att få post genom brevinkast. Nej, vi ska istället tömma postboxar. I ett handikappsanpassat hus där inget många kan ta sig ner till sina postboxar. Som jag inte ens vet var de ska placera. Här finns ingen plats i trapphuset. Och hur ska de rullstolsbundna nå sina postboxar?

Som om inte det vore nog så tar de bort möjligheten till att öppna husets ytterdörr med nyckel eller dörrkod. Istället ska vi använda taggarna vi fått. Problemet är att då fungerar inte automatisk dörröppning samt att man inte kan öppna dörren manuellt om man sitter i rullstol eller går med rollator. Så genomtänkt!

Och som om inte heller detta vore nog, så kom de äntligen på något som jag efterlyst i… öh… hur länge har jag bott här? Åtta år. Vi ska äntligen erbjudas inglasade balkonger men där inte något pris angetts. Inglasad balkong kände jag störst behov av när jag hade Gazzy och aldrig kunde öppna på balkongen. Men det känns ändå bra att kanske få en inglasad balkong. Då slipper jag grannens (ovanpå) fimpar på mitt balkonggolv. Och kanske jag kan odla något, typ cannabis eller annat vegetariskt.

Men allt det där andra. Jag blir bara förbannad. Vi har sedan tidigare fått ett meddelande om att handikappsanpassade bostäder aldrig ska kunna få postboxar i trapphuset på grund av tillgängligheten. Fast i och för sig… De har också sagt att vi inte kan få inglasade balkonger eftersom det förstör den arkitektoriska utformningen av det slitna och avgasesotade huset. Jag blir mer och mer missnöjd av min bostadsmiljö.

Och just nu är jag också förbannad på jobbet.

||||| 0 I Like It! |||||