2014:66


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nej, det blir inte en schlagermassaker. Även om jag inte kunde hålla tyst på Facebook och Twitter i går.

Hörby-Linus. Årets sämsta av 32 bidrag men i final. Vet vem jag vill tjära.

Kommentar till kommentaren: Nej, jag förstår inte Kära bröder. Ska det vara en snyfthistoria? Ska vi känna något som åhörare? Ska jag känna sympati för någon som ser ut som fängelsekund?

Har Elena bytt kläder? Hon är långrandig.

Kommentar till kommentaren: Eller Helena. Jag föredrar Elena eftersom det är mer inarbetat från tiden i Antique. Men i delfinal och Andra chansen hade hon något svart halvgenomskinligt som inte alls var klädsamt. Nu i finalen blev det en skjorta, randig i svart och guld. Snyggare, men inte festligt.

Han sen där skeva ungen. Kan ingen ge honom en ryggskena?

Kommentar till kommentaren: Yohio. Som jag sagt tidigare ser det ut som om han behöver hamna i en gipsvagga på grund av skolios.

Skånes yngsta tant men det äckliga vibratot. Don’t like it.

Kommentar till kommentaren: Det jag hört och sett från tv-intervjuer så finns där en arrogans som gör att jag inte kan ta baladdrottningen på allvar. Jag känner ingen respekt. Och hur kan man se så tantig ut vid så unga år? Alla vet vem jag pratar om. Årets ”vinnare”, den eviga förloraren. Som drar till ESC med något som de flesta länder brukar framföra med och aldrig vinna.

Jag har kommit att hata Abba.

Kommentar till kommentaren: Pausunderhållning med kända artister som gör Abba-plagiat. Hade det ändå varit egna tolkningar, men nej. Jag är verkligen trött på Abba i schlagersammanhang.

E inte skiten Slut snart? Jag ska jobba i morgon.

Kommentar till kommentaren: När vinnarlåten spelades och Sanna glömde texten, kände jag att det var läge att stänga teven och lägga mig. Ett riktigt beslut. Och eftersnack vill jag inte veta av.

Melodifestivalen är en jäkligt lång kisspaus.

Kommentar till kommentaren: Reklamavbrott behövs inte, både låtar och mellanakter är kisspauser i sig som man kan missa med glädje.

Internationellt uppskattade man inte Antons skrevgrepp.

Kommentar till kommentaren: Minst antal poäng från internationella juryn. Men svag låt, svag sånginsats, kunde inte uppvägas av att lägga handen på snoppen. Juryn hade rätt.

Nej, mello hämtade sig inte på slutet.

Kommentar till kommentaren: Årets melodifestival har varit värre än bedrövlig. Inga försonande drag, inte räddning i sista stund. Ska man köra över stupet är det bara att gasa.

Strax kan jag efter sen veckor släppa skämskudden och börja förtränga.

Kommentar till kommentaren: Trodde jag. Om det inte hade varit för…

Jag får behålla skämskudden till maj.

Kommentar till kommentaren: Och hon vann! Mitt hatobjekt nummer 1 och nu ska det daltas i flera månader om att trägen vinner och att det var välförtjänt efter lång och trogen tjänst och hur himla bra låten plötsligt blivit och vilken succé den kommer att göra i ESC…. Nej, det här är pinsamt.

Jag har en känsla av att Anton fick för många poäng.

Kommentar till kommentaren: Även de svenska telefonrösterna gav honom lägst antal poäng, men jag tror ändå att där var för många som röstade. Har man tio låtar att välja mellan, varför väljer man att rösta på just den här? Obegripligt.

Sanna ville få det ogjort. Ace gjorde ingenting. Alcazar skyllde ifrån sig. Har jag uppfattat rätt?

Kommentar till kommentaren: Första plats: Sanna Nielsen, Undo. Andra plats: Ace Wilder, Busy doin’ nothin’. Tredje plats: Alcazar, Blame it on the disco.

Resterande låtar? Väckte inget inom mig. Varken beundran eller avsky. Mellanmjölk var sur.

||||| 0 I Like It! |||||