Tjatigt (156)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Trots allt är det ett ganska konstigt jobb jag har. Det är bara att inse – jag utför inte något praktiskt arbete längre. Jag ägnar mig istället åt samtal. Alla dessa samtal… Timme in, timme ut, bara samtal. Samtal i grupp, samtal enskilt. Diskussioner, utbildningar, undervisning och föreläsning. Jag pratar och pratar och pratar. Verbalt ansikte mot ansikte, via telefon, via mejl. på stormöten. Det är nog därför jag känner mig så onyttig – jag kan inte mäta mitt jobb. Och det är nog också därför som jag saknar min arbetshelger där jag utförde något konkret utan att ha kontakt med andra människor.

Det är inte konstigt att jag inte kan förklara vad jag jobbar med.

||||| 0 I Like It! |||||