Ute liksom inne (159)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det blev varmt igen. Jag påverkas väldigt mycket negativt av värme, och det finns ingenstans dit jag kan fly för att undkomma den. I förmiddags när jag var ute var det ganska lagom, men eftersom jag marinerades i värme under gårdagen så är det nu jag får betala priset under lång tid. Främst är det ostadighet där jag inte kan kontrollera mina rörelser (blir väldigt slängig i armar och ben), men också detta att huden blir domnad samtidigt som hjärnan uppfattar det som intensiv smärta. Hur varmt det är? Öh, 15-17 i dag… För varmt.

Vad jag gjorde ute? Hämtade varor jag beställt till apoteket. Ska dit på måndag igen, för de glömde ge mig en del av leveransen. Gick inom i godisaffären för att köpa riktigt godis, det vill säga snus. Funderade på att köpa jordgubbar i fruktaffären, men tycker det är lite dyrt med 45 kronor ”litern” för svenska växthusodlade bär. Jag väntar tills de äkta solmogna jordgubbarna plockas ute på åkrarna. Jag funderade också på att köpa lite snittblommor på torget, men då hade jag sådana besvär med balansen att jag istället kämpade med att ta mig hem i behåll.

I dag har det varit min lata veckodag som jag försöker ha… en dag… per vecka… I morgon ska jag slänga säckar med skit (skräp alltså, jag har vattenklosett) och våndas inför ett möte jag har på måndag på jobbet (blir viljornas kamp, jag ska bevittna men inte lägga mig i).

Ja, snart är det semester?

||||| 0 I Like It! |||||