Målgång Blogg100 #176


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ja, men det var väl inte så svårt? Dag 100 i Blogg100 är nu avklarad. En enkel utmaning för någon som bloggat i vått och torrt i över 15 år. Jaja… Men kanske jag nu kan ta någon ledig dag emellanåt?

Det som varit jobbigast med utmaningen? 1. Att känna ett tvång. 2. Att komma ihåg att tagga.

Fördel? Ingen, egentligen. Svårt att säga om jag fått några nya läsare – åtminstone ingen som kommenterat inlägg mer än de trofasta.

Övrigt som är varken positivt eller negativt? Tja, månadsstatistiken har skjutit i höjden med cirka 5000 fler läsare per månad under denna 100-dagarsperiod.

Kommer jag att delta i en sådan här utmaning fler gånger? Nja. Jag ser ingen vinst med det. Kanske jag också har mig själv att skylla som inte varit aktiv hos andra bloggare som deltagit i utmaningen. Jag har inte läst någon för mig ny blogg. Jag är för lat för det. Förmodligen för att jag inte hemsöker nätet annat än att jag lever på Facebook. Det är där jag läser och kommenterar.

Men okej… Jag ångrar inte utmaningen. Om inte annat bevisar det att vi ändå är många (anmälda i utmaningen) som bloggar. Bloggandet är inte utdött på nätet bara för att det inte längre är populärt när andra mer sociala medier tagit vid.Blogg 100
Tag #blogg100
målgång 8/6

||||| 0 I Like It! |||||