Vroom? #178


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Vilken tur att jag nu är klar med projektet jag varit uppbokad av under 3½ år! Det betyder att jag kan släppa jobbet som systemadministratör för system A. För i dag påbörjades nästa projekt där jag som systemadministratör för system B ska göra en stor förändring i systemet. Som jag trodde kunde vänta till i höst, men där jag i dag fick veta att jag måste påbörjat arbetet senast denna vecka och bör arbeta med hela sommaren (ensam – bara jag har kunskap och behörighet). Vilket tur att jag inte har semester då! Eller, rättare sagt att jag arbetar en dag per vecka under min semester. En dag som jag hade tänkt använda till annat som att hinna med fem dagars arbete på en dag – varje vecka i sommar. Men så tillkom då det här andra. Det blir spännande.

Hur yttrar sig stressituation nu igen?

||||| 0 I Like It! |||||