Rollatorspring #187


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det blev en liten annorlunda sjukgymnastik i dag eftersom det var terminsavslutning. Vi var ute och traskade i terräng, det vill säga en liten miniravin ute i skogen på små smala stigar. Och jag vägrade släppa min rollator, så jag fick köra den över stock och sten. Vilket i sig gick väldigt bra eftersom det är en utomhusrollator med stora hjul (stor diameter). Men det såg nog lite konstigt ut för alla de som var ute i joggingspåret? Och så blev det fika också. Det sjukgymnasten kunde konstatera är att jag har den fysiska styrkan och konditionen (blir inte andfådd). De påstod också att jag plöjde väg med min rollator. Kan det beror på att jag emellanåt sprang uppför backe med rollator? Jag tycker det är lättare att springa uppför en backe än att gå där och dra fötterna efter sig. Nu blir det ett uppehåll i två månader. Undrar om jag kan bibehålla styrka och kondition? Det är yrseln och därmed ostadigheten som är mitt stora problem.

Gud, vad jag var effektiv på jobbet i dag! Kanske för att jag struntade i två möten och istället gick på ett möte nr 3. Därmed hann jag en hel del eget jobb och flera telefonsamtal. Nu får de vänta ett tag på jobbet om de vill få tag i mig. Semester? Nej, inte än. Men inga arbetsdagar på grund av alla de helger jag ska jobba i sommar.

Konsekvensen av dagen är att jag är trött och har fått migrän. Det är alltid något.

||||| 0 I Like It! |||||