Segt #198


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ännu en solig dag med klarblå himmel. Det är lika enformigt som att vara förkyld åttonde dagen.

Nej, jag tror inte själv på allt det jag skrev i går om Aspergers. Men tanken är intressant.

Nu väntar jag bara på tid att få komma till ögonläkare. Något har förändrats och det är förmodligen neurologiskt. Kanske. Jag förstår inte vad utredning ska leda fram till eftersom den här typen av ögonbesvär inte går att åtgärda. Det är väldigt få ögonbesvär som alls går att behandla.

Jag får inte byta mina sprutor mot tabletter. Och jag orkar inte gå in på anledningarna… Mer än att det inte går att monitorera mig med annan medicin då jag varken fysiskt eller psykiskt kan genomgå magnetkamera 1-4 gånger per år.

||||| 0 I Like It! |||||