All time high #204


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Statistiken för juni säger att jag aldrig förr haft så många besökare på bloggen. Åtminstone inte de tre senaste åren, vilket är den tid bakåt som går att kontrollera. Ändå har jag ett minne av att jag även tidigare haft 1000 besökare per dag. Men det är för cirka tio år sedan. Tror dessutom att jag periodvis var uppe på 1500-2000 besökare per dag.

Jag är skeptisk till min statistik. Förmodligen är det 995 robotar per dag som snurrar in här. För hade det varit verkliga människor så tror jag att jag hade haft betydligt fler kommentarer. Kanske. Om jag nu känner andra som mig själv, så är det mer smygläsning än kommentering.

När dagbok dök upp på nätet för dryga 15 år sedan, så kommenterades det friskt. Men då var det nästan ett krav från dagboksskribentens sida – man var arg om folk smygläste utan att lämna spår efter sig. Lyckligtvis har det märkliga kravet försvunnit, men det ger också konsekvensen att man inte har en aning om det man skriver läses eller hur det uppfattas.

||||| 0 I Like It! |||||

En kommentar

  1. Janne sa:

    Samma hos mig, många besök, men få kommentarer. Men det är ju bara att se till sig själv. Jag är inte någon flitig kommenterare på de 10-20 bloggar jag besöker varje dag.

    2 juli, 2014

Kommentarer är stängda.