Koppleri #211


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Är det måndag? Har jag semester? Ibland är det svårt att hänga med i svängarna. Och det är äckligt varmt, tredje dagen +27, som gör mig somnolent och omtöcknad.

Den här veckan blir det mer arbete än vad jag tänkt mig. Istället för en så blir det två dagar på jobbet, även om jag inte bestämt mig för vilka två dagar det blir. Det har kört ihop sig lite. Inte på jobbet, utan det där med antalet timmar som jag måste jobba för att kunna vara ”långledig” i tio veckor.

Jag måste byta (fast) telefon och bredband till digital dito istället för nuvarande analoga. Det är svårt. Det kräver så mycket av mig och jag vet inte om det blir bättre. I ett år har jag inte kunnat ringa ut på fast telefoni. Behöver jag fast telefoni? Tja, just  nu behöver jag det på grund av bredbandet. Det riktiga problemet är att jag inte uppfattar tjänsteleverantörer för telefoni/bredband som… riktiga… Svåraste problemet verkar vara att få  en router? Nåja. Efter ett år är det kanske för tidigt att ta ett beslut om hur jag ska gå vidare.

||||| 0 I Like It! |||||