Pimp #263


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ja, vad skriver man dag 184 utan uppehåll i bloggen när inte så mycket händer? I och för sig – vardagen händer alltid. I dag hade jag första arbetsdagen på tre månader där ingen hade semester. Och på jobbet är jag mest förvirrad då jag genomgår stora arbetsförändringar.

Och så köpte jag lite blommar (snittblommor) på torget då jag tyckte jag behövde något… inte fint… fel ordval… Äh, jag kände att jag behövde pimpa mitt köksbord!

Okej, så min sommarsemester är ett minne blott sedan en vecka tillbaka. När ska jag vara ledig nästa gång? Tja, bortsett från att jag har 15 semesterdagar kvar att ta ut i år, så lär jag få vänta med det till nästa år på grund av alla deadlines. Kanske jag kan ta några dagar i januari/februari. Och sparar jag mina semesterdagar till nästa år innebär det att jag 2015 kan ta ut 46 semesterdagar. Det är väl något att längta efter när hösten känns tung och pressande där jag inte har tid att ta ledigt? Jag behöver aldrig vara orolig över att ha för få semesterdagar.

Ett par bilder jag lade ut på Facebook i dag:

||||| 0 I Like It! |||||