Tack #271


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Sommarens planering med att arbeta väldigt mycket helg men ha semester under veckorna, var tydligen ett bra koncept även om jag nog inte vill reprisera det nästa sommar. Fördelen med att vara ”långledig” i tio veckor hade sina fördelar. Under sommaren var jag inte så stressad av jobbet, för jag hade mycket ledighet och vila ändå. Till exempel har jag under den här sommaren undkommit migrän, bältros, neurogen smärta, stress, panikångest och nya ms-skov. Men nu är det höst…

…och jag arbetar normalt igen sedan två veckor. På dessa två veckor har jag återfått stress, panikångest och neurogen smärta. I dag fick jag migrän. Arbetar som en galning i veckorna och blir på helgen däckad av migrän.

||||| 0 I Like It! |||||