Stanna upp och vänta in sig själv? #282


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nu har jag haft 14 arbetsdagar efter min sommarsemester. Därmed känner jag mig nu redo att gå på höstsemester. Bara så där utan anledning bestämde jag i dag att ta en semesterdag i morgon. Men jag vet faktiskt inte vad jag ska göra med en ledig dag. Kanske jag bara behöver vila efter höstens rivstart?

Men egentligen finns där två orsaker som kanske inte är riktigt okej att hänvisa till. 1) Sjukgymnastiken har intensifierats och med tanke på att jag har väldigt mycket smärta, så kan vi väl säga att det inte precis blir bättre vid belastning. 2) Jag behöver betänketid. Eftersom min funktion ännu en gång förändrats på jobbet så behöver jag fundera på mitt fortsatta upplägg för att strukturera och planera. För någonstans så måste jag också få in det där med vila. Märkligt att ta semester för att kunna planera in vila i arbetet. Typ.

En tredje anledning till en oväntad semesterdag? Tja… Jag är rädd om mig. Vilket kanske är anledning 1 och 2 summerat.

Och så har jag så jäkla mycket semester kvar i år efter sommarens 10 veckors ledighet.

||||| 0 I Like It! |||||