ADB #329


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ah… Skönt… Så länge sedan… Jag har tagit på mig nya arbetsuppgifter ovanpå alla de andra som jag ännu inte blivit av med. Eller, jag har äntligt fått gehör för det jag tjatat om i… 22 månader. En roll/titel jag fick då men inte fick nyttja. Nu har jag avvaktat, dragit mig undan lite, för att ta ett kliv fram och rycka i lite nya ärmar som dykt upp under den tid som gått.

ÄNTLIGEN, måste jag säga. För det är trots allt det som jag ska arbeta med, det vill säga vårdplanering, statistik, ekonomi, resursfördelning. Under de snart två år som jag väntat har jag inte varit inaktiv. Jag har rensat i källdata, tjatat om enhetliga rutiner, ifrågasatt och så vidare. Därmed blir det inte skit in och skit ut i systemen vid vårdplaneringen. Jag vet vad jag har i mina system.

Hörde för någon vecka sedan att om man jämför min verksamhet med andra, så är vi de som har mest ordning och reda. Tack? För att vi gör vårt jobb korrekt?

Ibland inbillar jag mig att jag är administratör.

||||| 0 I Like It! |||||