Inblick vardag #361


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

En solig dag. Första gången den här månaden som solen visar sig längre än en timme. Egentligen borde jag testat mina nya polaroidsolglasögon i dag när jag var ute, men tänkte att det vore överkurs. Det är en blek sol och jag var bara inne i grannhuset i bokaffären för att köpa en väggkalender. Japp, det blev en kattkalender i år också, fjärde året. Urvalet är dåligt och mitt första krav är att det ska vara en stor kalender eftersom jag har den på jobbet. Det är så lätt att bara kasta en blick på väggen, men då gäller det också att jag kan se dagarna. De motiv jag ratade var Zlatan *kräks*, OneDirection *dubbelkräks*, hundar *trippelkräks* och Beyoncé *deformerade höfter*. Men jag fann ännu en Gabaldonbok som pocket som jag ryckte åt mig. Jag vill helst läsa liggandes i sängen och då får det bli pocket. Det betyder att jag nu har alla böcker i fyra uppsättningar – pocket, svenska, engelska, hårda pärmar. Okej. Det blev två pennor också.

På tal om jobbet… I går flyttade jag på mitt skrivbord. Igen. Nej, jag blir aldrig nöjd eftersom där är så trångt att jag inte kommer in med mina båda rollatorer. Vilken dag som helst så ska mitt skrivbord bytas ut mot ett mindre och då kanske jag får bättre plats. I mitt pytterum har jag två skrivbord (båda elektriskt höj-/sänkbara), en hög hurts (går inte in under skrivbord – på den har jag en flyttkartong med extra tangentbord, mus, kablar-kablar-kablar), ett fast väggskåp, hyllor på medar, två golvhyllor, ett avlastningsbord, två kontorsstolar, en besöksstol, en pall, två rollatorer. Rummet är 2×4 meter. Dörr och fönster gör det svårmöblerat samt att alla uttag och lampor bara finns på ena långsidan av rummet. Och det är jobbigt att möblera om. Alla dessa sladdar! Två stationära datorer, fyra bildskärmar, en skrivare, en bärbar dator, en radio/cd-spelare, två nätuttag, uttag till telefon samt att jag laddar mina tre mobiltelefoner där. Och, så skrivbordslampan. Snart är det dags att finna ett uttag åt adventsstjärnan också.

Nej, jag hinner inte titta på tv. Förutom att jag på Netflix nu tittar på Bones från början. Tio säsonger. *svettas* Gabaldon och Bones är min fritid just nu.

||||| 0 I Like It! |||||