Samarbete #391


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Kära, presumtiva samarbetspartner! Det har kanske helt gått er förbi, trots att ni säger er ha funnit min blogg som väldigt intressant, att jag har en liten länk överst till höger på sidan? Tyvärr kan jag inte peka, men kanske denna demonstrativa skärmdump av denna sida du är inne på kan underlätta?

 

Ja, där ovanför sidhuvudet. ”SPONSOR?” För att förenkla ännu mer, så kommer här innehållet på sidan.

Detta är en privat och personlig blogg där jag redan vid starten 1999 bestämt att inte acceptera reklam eller sponsorer. Jag svarar inte på förfrågningar om utbyte av länkar i syfte att värva konsumenter, medlemmar eller läsare. Om – big if – jag skulle vara intresserad av ett sådant utbyte, så är det jag som tar initiativet.

Det betyder naturligtvis att jag inte besvarar förfrågningar eller godkänner något som helst utbyte av ”information”. Reklam… Sponsorer… Samarbete… Informationsutbyte… Länkutbyte… Recensioner av varor/produkter… Mot betalning… Ideellt… Av godhet… Oavsett vad man kallar det för så ändrar jag inte inställning. Och skicka absolut heller inga påminnelser om att jag inte hört av mig. Svaret och anledningen finns klart och tydligt på min sida. Acceptera! Uppträd lite seriöst!

||||| 0 I Like It! |||||