Vårkänslor


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Vissa mejl vet jag inte hur de nått fram till mig. Jag känner mig så kränkt.

Senior och 50+? Nej, inte jag! Jag har många långa år dit. Singel stämmer, men det är också det enda.

Jag blir lite konfunderad över bilden. Kvinnan ser inte ut att vara 50+ men verkar vara singel. I motsats till mannen som ser ut att vara 50+ och gift. Åtminstone har han en vigselring. Därmed undrar jag vad de insinuerar. Singelkvinnor under 50 år kan träffa gifta män över 50 år? Så… I vilket fall som helst så borde jag aldrig fått detta mejl. Ingenting stämmer in på mig. Jag kan möjligen identifiera mig med kvinnan (under 50 år, singel), vilket alltså betyder att jag kan bli erbjuden en gift man 50+. Men än så länge är jag inte så desperat att jag jagar gifta karlar. Fast ge det nån vecka…

Sömnproblemen fortsätter. Tre timmar i natt. Tio timmar på 3-4 dygn. Vet inte orsaken. Men jag är absolut inte utvilad.

||||| 0 I Like It! |||||