När det brast för mig


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I dag när jag tog på mig läsglasögonen så såg jag ännu sämre än vanligt. Det visade sig att ett glas fallit av då tråden som håller glaset på plats hade gått av. I etuiet. Ett hårt etui. Är det ens möjligt? Undrar vad nu optikern ska säga, men ännu mer angeläget är kanske att finna kvitto och garanti. Jag är duktig på att gömma under viktiga papper. Frågan är om det är en kvalitetsbrist på glasögonen eller om de kan påstå att jag varit oaktsam? Men det borde vara helt omöjligt för ett par glasögon att gå sönder när de ligger i ett oskadat hårt etui. Jag kan inte se något fotavtryck från en elefant.

Sånt här irriterar mig. Jag uppskattar inte att lägga tid, kraft och energi på sånt här som jag finner väldigt onödigt. Men jag behöver mina läsglasögon.

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Tofflan sa:

  Hoppas du hittar kvittot och får snabb hjälp! Jag hade mina läsisar i innerfickan och sen satte jag ett tajt säkerhetsbälte över dem. De blev… inte riktigt sig lika. Men mina läsisar kostade bara nån tia på en billighetsaffär.

  15 januari, 2015
  • Jontas sa:

   Och mina kostade bara 3000 kr eftersom jag har så mycket märkliga synfel som mackenglasögon inte kan åtgärda. 🙁 Lyckligtvis läser jag just nu inte böcker och på jobbet har jag extra stora bildskärmar. Klarar mig nog ganska bra, men det är surt med tanke på att jag fick glasögonen för mindre än två månader sedan och fick betala det jag betalade. Nå, trilskas optikern så borde jag ha en hemförsäkring som kan träda in.

   15 januari, 2015

Kommentarer är stängda.