Mobilcentral


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Vissa påstår att jag är beroende av mina mobiltelefoner bara för att de är fler än en. Nå, men jag är faktiskt inte nörd. Det ska jag bevisa genom att svara på en gammal nätlista.

Var ligger din mobil när du sover?
Mobil 1 återfinns i sängen. Mobil 2 på skåpet bredvid mig. Mobil 3 i väskan (man-bag). Mobil 4 har jag i ett köksskåp. För enkelhetens skull: Nedan gäller bara mobil 1 och 2 som jag alltid har med mig när jag sover – för de andra är som i regel avstängda (tjänstemobilen och extramobilen).

Hur ofta ligger din mobil hemma utan batterier?
Båda mobiltelefonerna är alltid med mig och aldrig urladdade.

Hur känns det när du inte har din mobil på dig?
Då känner jag stor osäkerhet eftersom jag är så fysiskt instabil och vill kunna nå omvärlden vid behov.

Får du någon gång höra att du är en mobilälskare?
Nej, bara att jag skulle ha ett beroende.

Hur många samtalsminuter har du ringt?
Det vet jag inte. Går det att se? Jag ringer aldrig telefonsamtal med telefoner!

Hur många mobiler har du haft det senaste året?
Öh. Iphone, Sony, Samsung, Sony Ericsson. Jag kör parallellt.

Blir folk irriterade över att din mobil ständigt är med dig?
Jag tror de är mer förvånade än irriterade, eftersom jag har flera mobiltelefoner som jag lägger upp bredvid mig men aldrig använder. Alla andra sitter och pillar på sina telefoner, men det tycker jag är oartigt när man befinner sig i ett sällskap.

Vad står de i det 4e sms:et i din inkorg?
Jag behöver inte ens titta. Det var postutlämningen som ville att jag skulle hämta paket.

Vad står de i det senaste skickade sms:et?
En kod då jag återställde lösenordet till en gammal blogg; Flärdfula bilder Som jag inte använder för mobilfoton längre då bloggen var kopplad till min gamla Sony Ericsson som ligger i köksskåpet.

Vem är överst listan över missade samtal?
Ipos.

Vem är 6a på listan över mottagna samtal?
Flärdtjänsten, när chaufförerna inte kör till rätt adress ringer de till flärdtjänsten och klagar på att jag inte är på den felaktiga adressen. I sin tur ringer flärdtjänsten till mig för att fråga om jag eller chauffören är fel ute. Jag är aldrig fel ute.

Vem är 2a på listan över uppringda nummer?
Gissar på ömma modern.

Har du som bakgrundsbild?
Någon mosaikstandard för Iphone. I Sony… Berg och moln med turkost (inte turk-ost) filter.

Hur mkt batteri har du?
Iphone: 99 %. Sony: 99 %. Jo, de är nyladdade sedan ett par timmar.

Vem är 8 på din kontaktlista?
Undrar om numret är aktuellt? Men maken till killkompis.

Vem är den första på bokstaven ”G” i din kontaktlista?
Arbetskamrat.

Vad heter din mobil, som bluethooth namn?
Öh… Ingenting, tror jag?

Den bästa låten på din mobil?
Tja, jag har ju Spotify på mobiltelefonerna. Lite förtjust i Marlon Roudette (When the beat drops out).

Den sämsta låten på din mobil?
Jag behöver ju inte välja att lyssna på sånt. Vill man så kan jag tipsa på valfri låt med Aleister Crowley. Väääldigt gamla inspelningar av ”djävulsdyrkaren”. Nå, men för mig är han annars en inspirationskälla med tanke på vad Thoth gjort för tarot.

Den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen?
Skärmdump av ett mejl där det står en kod jag inte vill tappa bort.

Hur mkt är klockan när du gör detta?
00.02.

||||| 0 I Like It! |||||