Trafikklubben


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

På väg till jobbet i dag höll vi på att köra över en hel förskoleklass. När vi kom farande så ställde sig alla småbarn – som gick två och två – och började skrika i panik och började slita sig från sin kedja. Fröknarna försökte dra in dem till trottoaren. Vi hade grönt. Barnen hade rött. Det är ganska anmärkningsvärt att skolfröknar lär småbarn att gå mot rött. På miiin tid…

 

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Tofflan sa:

  På MIN tid, på äldre stenåldern, fick vi minsann lära oss trafikvett med Televinken. Jag tycker att dina bilder påminner lite om honom…

  2 februari, 2015
  • Jontas sa:

   Jag har kvar singlarna och pärmen med Barnens trafikklubb. Som liten tyckte jag att Anita liknade min mamma och att jag därmed var Televinken.

   2 februari, 2015

Kommentarer är stängda.