En ”sån” da’…


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Om en vecka fyller bloggen 16 år. Därmed känns det som att det är dags att skrota jontas.com med tillhörande blogg. Det känns väldigt sorgligt, men… Jag har inget uppenbart syfte med att ha kvar hemsidan. I begynnelsen var bloggen ett tidsfördriv som skapade många kontakter och mycket diskussioner. Allt det där har flyttat över till Facebook (hur länge nu det varar). Det känns så ensamt och tomt i blogosfären.

Men jag får fundera vidare.

||||| 0 I Like It! |||||

4 kommentarer

 1. Janne sa:

  Ta tillbaks den till vad den vara från början. Din egna lilla dagbok – som folk råkade läsa.

  8 februari, 2015
  • Jontas sa:

   Du har rätt. Ibland blir jag bara så trött på mig själv och de upprepningar jag har i bloggen.

   9 februari, 2015
 2. Janne sa:

  Lite som jag då, som skriver exakt samma sak varenda dag. 😀

  9 februari, 2015
  • Jontas sa:

   Ja, lite som kvällspressen.

   9 februari, 2015

Kommentarer är stängda.