Svält


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Veckan har varit hektisk med att handleda student, gå på sjukgymnastik x 2, nio jobbmöten, slagsmål med flärdtjänst och hämndtjänst, egenträning, hushållssysslor och så vidare. Kanske det mest stressande har varit att inte ha utfört en enda egen arbetsuppgift.

Konsekvens: Vaknade nu efter elva timmar – så länge sover jag aldrig en natt. Jag åt inte efter jobbet i går, vilket innebär att jag inte ätit sedan lunch i går. En räkmacka. Lagad mat… I onsdags, en korv i bröd.

Jag känner väldigt sällan hungerkänslor. Eftersom jag dricker så mycket vatten. Nu har jag en helg på mig att vända det hela till ordentliga måltider på bestämda klockslag. Nästa vecka är samma kaos, så jag vet inte vad som händer med stress kontra mat.

Där är något sorgligt i det…

||||| 0 I Like It! |||||