Dagen fortsatte


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Vad har jag mer hunnit en ledig dag? Förutom acceptera projektgrupp och beställa fiber till telefon och bredband? Tja…

 • Betalat räkningarna.
 • Vattnat krukväxterna.
 • Hängt upp mina nya gardiner i vardagsrummet.
 • Lagat mat.
 • Diskat.
 • Tvättat tre omgångar + torktumlat.
 • Sett tre program från Viaplay och på TiVo (Revenge, Stargate SG-1, The Good Wife).
 • Pratat med ömma modern.
 • Mejlat min fackliga ordförande.
 • Lite andra privata mejl.
 • Bokat flärdtjänst.
 • Sedan minns jag inte. Jo, städat och röjt upp.

Men mest tid har jag lagt på att stuva om i min kalender. Där pratar vi timmar! Det som nu ställer till det för mig är 1) jag ska börja jobba helg, 2) jag slutar med sjukgymnastik, 3) jag bryter förebyggande sjukpenning, 4) jag ska inte längre vara ledig onsdagar utan det ska vara en fridag som flyter runt i veckan, 5) måste flytta lite på hämndtjänstdagar. 6) ska avsäga mig en del av hämndtjänsten, 7) planera sommarsemestern, 8) planera handledning av student som jag inte vet vilka dagar de egentligen kommer, 9) och så vidare…

Min kalender är kaos. Så många möten jag tackat nej till men som jag nu plötsligt kan ta när jag ”låser upp” min fridag. Nu ska jag bara ringa hämndtjänsten också och försöka få dem att acceptera att jag har ett arbetsliv.

Än får jag inte lägga mig för natten. Nu ska jag packa väskan till sjukgymnastiken.

||||| 0 I Like It! |||||