Blickar framåt


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Veckan som kommer. Självklart ska jag arbeta som vanligt, men jag ska också göra mina två sista pass hos sjukgymnasten. Tror jag. Planen är lite oklar just nu för vad som kommer istället, för någon form av träning ska jag fortsätta med. Frågan är bara hur och när. Jag står inte längre ut med att ha gått ner i arbetstid för träning, utan nu måste jag arbeta normaltid igen. Fem månader med rejält färre arbetstimmar har nu nått sin gräns och tanken med förebyggande sjukpenning var att jag inte skulle känna mig stressad av att jobba ikapp mina arbetstimmar jag förlorat hos sjukgymnasten. Nu blir jag istället stressad av att aldrig vara på jobbet och av att gå på en sjukgymnastik där vi insett att vi inte kommer längre. Jag är ”friskförklarad” efter snart två år av sjukgymnastik och efter fyra år av balansproblem. Rollatorn är överflödig men jag använder den som en säkerhet när jag är ute även om jag kan gå helt utan hjälpmedel.

Annars är det en katastrofsöndag i dag. Jobbets mejlserver ligger nere. Det är där min kalender ligger. Därför kan jag inte redogöra riktigt för veckan som kommer. Det enda jag minns är att jag har två kollegiala möten inplanerade i morgon och att jag ska till tandhygienisten på onsdag för min årliga kontroll.  Jo, där är nog något fackligt på fredag. Men tisdag och torsdag existerar inte i mitt minne.

||||| 0 I Like It! |||||