Freedom


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Vilken missräkning! Jag hade planerat sätta av väldigt mycket tid hos tandläkaren under våren eftersom de alltid vid årskontroll hittar någon trasig tand (dock aldrig hål) eller något som behöver rotfyllas. Nä, efter 45 minuter kom de i dag fram till att det såg bra ut. På grund av snuset brukar jag ha väldigt mycket tandsten, men den här gången var det bara mellan tre tänder. Så… åter om ett år (vilket bör bli i oktober i år eftersom jag har frisktandvård och ska komma samma månad varje år, det vill säga oktober).

Det som förvånade mig mest är att de ändrat direktiv och strategi. Jag behöver inte längre använda tandtråd, för det räcker med ”sticks” som ska gnuggas mot tandköttet och som inte behöver köras in mellan tänderna. Jag behöver inte heller köra med fluortabletter i kombination med fluorskölj (6 tabletter, 2 sköljningar), utan det räcker om jag sköljer en gång med fluor efter lunch. Tandkrämen ska jag byta ut mot dyrare apoteksvariant med högre fluorhalt. Det känns… lite slappt?

Och nu ska jag avsluta sjukgymnastiken i morgon. Alltså… fattar ni hur mycket fritid jag nu kommer att få?! Ingen tandläkare… Ingen sjukgymnastik… Ingen (reducerad) hämndtjänst… Tänk s många fler tv-serier jag kan följa!

||||| 0 I Like It! |||||