Allt annat än stillasittande


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Tuff vecka och än är den inte över. Kanske det blev lite mycket fysisk aktivitet. Jag har sprungit runt väldigt mycket på jobbet och utan hjälpmedel. Gått och stått, nästan inte fått sitta. Min lediga dag var jag hos tandhygienisten och det är också ganska fysiskt vad gäller att ta sig dit och hem (har nog typ en mil dit). Och så de där två avslutande sjukgymnastikpassen. I helgen ska jag jobba (bland annat) samt försöka fixa lite veckohandling utan hämndtjänst.

I mångt och mycket är jag tillbaka till den nivå av fysisk aktivitet och stress som förelåg tidigare, det vill säga innan jag fick inflammerad hälsena, akut/kronisk panikångest och förlamning. Allt är åter som vanligt. På gott och ont.

||||| 0 I Like It! |||||