Studerar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ah, en ledig dag! Okej, det hade jag i går också, men eftersom jag arbetade i lördags behövde jag kompensera det. Och det har verkligen känts att jag körde med all in i förra veckan. Om jag känner mig så väldigt utvilad vill jag inte påstå. Som sagt var förra veckan helvetisk och då hjälper inte två ynka fridagar så mycket.

Det jag varit mest upprörd för i dag är att jag inte haft något varmvatten hemma. Jo, men det har varit fisljummet och saknat tryck. Anledningen känner jag inte till, men tydligen har något vattenrör gått sönder någon kilometer härifrån. Enligt media så ska det i stort bara ha drabbat ett företag men boende kan hämta vatten ute. Inte ett ord om att detta skulle påverka någon annan i någon form. Min slutsats är att där finns ett sammanhang. När vattenläckan lagades efter nio timmar så återfick jag både tryck och värme. Det första jag gjorde då var att hoppa in i duschen. Jag är väldigt försiktig när det gäller ljummet vatten även om det säkert inte är någon fara, men jag tänker direkt på Legionella pneumophila (Legionärssjuka). En trevlig liten bakterie även om man kanske inte vill få andningssvikt.

Jaja. Får jag nu inte Legionella pneumophilia, så kanske jag får svår lunginflammation av Chlamydia psittaci – det vill säga papegojsjuka. Den där hemska gråsparven är tillbaka på min balkong. Den är galen! Mellan vägg och tak finns en springa där den krupit in för att bygga bo. Den skriker konstant och drar ut gul byggnadsisolering. Snart kollapsar väl balkongen. Och innan dess lär den anfalla mig och ge mig klamydia (inte den könsrelaterade).

Tur man inte är… eller? Jag heter Jonas – jag är hypokondriker!

Måste vara ett sammanträffande att jag just nu håller på att läsa in mig på infektionssjukdomar. Igen. Inför veckans konferens hade jag tänkt läsa in mig på alla existerande (kända) sjukdomar. Jag har varit så off senaste åren och på konferensen måste jag hänga med i diskussionerna och läser därför in mig på anatomi- och sjukdomslära. Egentligen har jag inte glömt något, men en uppfräschning känns motiverat.

||||| 0 I Like It! |||||