Rivstart


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Heldag, plus övertid, varit uppe sedan klockan 02 i natt. Så trött man blir av det?! Det har varit mycket på jobbet, väldigt skiftande, ständigt väldigt avbruten. Men jag fick klarhet i min föreläsning jag ska ge i morgon. De fem bilder jag gjort till min powerpointpresentation var tydligen inte tillräckligt. Istället blir det 20 bilder. Jag fick vara så omfattande i mina förberedelser att jag fick börja ta ut statistik också. Men nu har jag koll på läget. Och jag fick ju nästan rätt då jag i går skrev att jag behöver fyra delar för att täcka alla eventualiteter som kunde dyka upp på min föreläsning beroende på vad de hade för önskemål. De hade massor av önskemål. Den totala föreläsningen som därmed också blev fyra gånger så stor som jag hade hoppats på. Men det är lika bra att jag är grundlig när jag nu ändå ska träffa berörda (som inte arbetar på min arbetsplats). Det jag kan tycka är konstigt är att så många efterfrågar mina tjänster, men på min egen arbetsplats tycker man bara jag är jobbig när jag föreläser. Ni vet… profet… eget hemland…

Jag känner mig förberedd. Jag behöver inte göra mer inför den där timmen jag föreläser. Kanske jag hinner göra något eget arbete i morgon? Dessutom verkar det som om jag (förhoppningsvis) snart blir av med en av alla tjänster jag täcker upp för. Efter fyra år. På tiden!

Fast i dag påbörjade jag en ny arbetsuppgift som landat på mig…

||||| 0 I Like It! |||||