Halvdag


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

”Jag hörde att din föreläsning var jättebra”, fick jag höra av en chef. Mitt genmäle? ”Jag vet – det var ju jag som föreläste”. Öh, börjar det stiga mig åt huvudet med alla dessa föreläsningar? Nja, det var på skämt jag svarade så. För jag vet inte riktigt hur jag ska bemöta uppskattning annat än att jag inte ska nervärdera mig själv. Alltså vänder jag på det och visar enormt ego istället.

Självklart blev det kaos när jag flexade efter lunch i dag. Eller, jag gick före lunch. Samtidigt är det ganska skönt när kaos uppstår så man förstår att jag gör skillnad men inte är livegen.

Nu börjar jag bli irriterad. Mitt nya skrivbord har inte kommit trots att det beställdes för sju veckor sedan. Jag trodde det beställdes för tio veckor sedan. Så man kan säga att jag har väntat. Leveranstid är alltid sju veckor vilket många undrar över. Får företaget in en beställning, hämtar en yxa och går ut i skogen för att hitta ett träd att fälla som ska bli det där förbannade skrivbordet?

||||| 0 I Like It! |||||