Motstånd


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I går. Klockan väckte mig 5.00. Arbetade i tolv timmar utan rast. Flärdtjänst kör vilse med mig i sökandet efter en förlorad tant. Tittar på Eurovision 60 år (skitprogram, inga balkanländer). Och är då så övertrött att jag inte somnar förrän kl. 03. Men å andra sidan kunde jag sedan sova hela sex timmar. Ändå känner jag mig mör i dag efter nästan ett dygns aktiviteter.

Planen för måndag är att försöka ha återhämtat mig så pass i dag att jag kan göra något vettigt. På tisdag blir det spännande. Ni minns det där bredbandet, router och hemtelefoni via fiber som jag beställde i februari? Bolaget hade inte fått fullständig beställning annat än bredband. Trots att jag fått skriftlig bekräftelse på exakt vad jag beställt (bredband, router, hemtelefoni). Därför ska de ringa mig på tisdag och utreda vad som hänt. Under året hoppas jag få det jag beställt. Jag är optimist.

||||| 0 I Like It! |||||