Ny mejladress


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Under flera år har jag haft ganska många mejladresser. Samtidigt. Parallellt. Just nu pågår en upprensning från min sida då jag vet med mig att några kommer att inaktiveras per automatik. Därför måste jag ha nya mejladresser att ersätta med. Två stycken. En som jag använder privat och en som jag använder… privat. Öh? Okej, en officiell och en som slask. Det blir enbart webbmejlbaserat då jag snart förlorar Telia och de portar jag använt där. Webbhotellets portar fungerar inte riktigt som de ska. Alltså är det två webbaserade tjänster för mejl jag kommer att använda mig utav. En .gmail (slasken) och en .outlook (officiella). Gmailadressen är den gamla vanliga, den jag har här på sidan. Outlook är nytt för mig men är under principen fornamn.efternamn@outlook.com.

Det är skitjobbigt! Att logga in på alla hemsidor jag registrerat mig på och där ändra kontaktuppgifterna. För jag måste också ändra telefonnummer, inte bara mejladress. Och så kan jag passa på att ändra lösenord.

Tyvärr tar detta en jäkla tid och jag är otålig och har inte riktigt tiden. Åtminstone inte inom överskådligt framtid som är fullmatad dygnets alla sekunder. Och när jag om ett par veckor är lite ledig så kommer jag istället köpa ny dator och en iPad.

Det händer mycket inom min teknikpark just nu.

  • Ny mejladress.
  • Uppdatera mina uppgifter på nätet.
  • Fiberbredband.
  • Ny router.
  • Ny dator.
  • Ipad.
  • Windows 10 till hösten…
  • Och på jobbet får jag ny extra laptop den 11 maj.
||||| 0 I Like It! |||||