Blandat


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Först Tobbe, nu Gunilla…

 

Ännu en från Internets barndom har lämnat oss. Under 1999/2000 hade jag mycket mejlkontakt med Gunilla där jag bidrog till hennes hemsida samt att hon inspirerade mig till att skriva (på min dåvarande hemsida) om män vålds mot kvinnor, jämställdhet, rättvisa och så vidare. Jag tror vi tappade kontakten med varandra när jag flyttade till Göteborg och hon till Öland. Jag var ganska nyfiken också på hennes böcker som jag aldrig läst, vilket jag tror hon tyckte kändes ärligt på nåt sätt. Att jag inte var någon efterhängsen idoldyrkare som fokuserade på ett kändisskap, utan vi hade andra erfarenheter att delge varandra. Trist att hon inte finns hos oss längre, men böckerna är ett arv till oss alla.

I dag fick jag äntligen igång fiberlinjen för bredband och hemtelefoni. Jag fick ringa teknisk support två gånger i dag innan de kunde lösa det. Märkliga saker. De hade först fel IP-adress till mig. Sedan visade det sig att routern behövde uppdateras med programvara. Förhoppningsvis fungerar det nu. Inte bara nu. Fortsättningsvis!

Det enda som annars strular är datorn. Så fort Windows Update ska göra något så står det bara och tuggar utan nedladdning. Efter det fungerar ingenting i datorn. Just nu har jag fått igång datorn igen men IE går inte att starta. Jag bryr mig inte. Om en vecka köper jag ny dator. Jag har väldigt mycket maskinovaruproblem som direkt påverkar även mjukvara och stabilitet. Läxan jag lärt mig är att köpa billiga datorer som jag byter ut vartannat år. Jag vågar inte lägga pengar på en dyrare dator och absolut inte något från Apple.

En dag av huvudvärk. Det märkliga är annars att jag inte haft migrän på väldigt länge. Inte på flera månader. Undrar varför det är så?

||||| 0 I Like It! |||||