Hänsyn


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Sånt jag är försiktig med att skriva om. Som att en bekant efterlysts av Missing Peoples. Någon jag känt hela mitt liv och som var bästa kompis med min far. Jag förstår utfallet. Jag förstår det bakomliggande. Jag förstår varför många andra också lagt locket på. Hänsyn.

Det är därför jag ofta skriver så opersonligt i min blogg. När det börjar gränsa åt andra människor så tar jag hänsyn. Om mig själv kan jag skriva vad som helst, men inte om det berör min interaktion med andra. Jag har funderat lite på varför jag kunde skriva så mycket mer förr, men då berörde det ofta människor som jag umgicks med som också fanns på nätet. Vi skrev om varandra och då blev där ett helt annat sammanhang.

Så befriande det skulle vara att inte behöva visa hänsyn! Då skulle man också se att mitt liv inte bara är sjukdom eller arbete.

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Jerry sa:

  Är en av dem som tycker det är synd att du inte skriver om annat som du har inom dig. Hänsyn kan man visa ändå genom att formulera sig på annat sätt så att man inte avslöjar personen så att säga. Vet ju att du har så mycket annat inom dig än jobb och din sjukdom. Sådant såsom andliga aspekter, varför vi är här och även sådant som tangerar till det politiska är alltid spännande att läsa om.. (;-)
  Kramar om och önskar dig en fin helg!

  25 april, 2015
  • Jontas sa:

   Tack vännen! Jag tror jag behöver input också, någon form av stimuli som triggar mig till att skriva. När det gäller andligt spärrar jag. Inte spjärnar – spärrar. Vill inte känna-höra-veta. *kram*

   25 april, 2015

Kommentarer är stängda.