Haveri


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Jo, det är väl dags för den obligatoriska 1 maj-texten. Morbror blir 79 år. Lille far skulle fyllt 76 år i dag, men fick bara uppleva sin 66-årsdag. Det är 27 år sedan mormor dog.

För att då skriva om något helt annat. I dag tappade jag en skruv. Min rollator är trasig och jag har gjort felanmälan för en vecka sedan utan att någon ringt tillbaka. När jag gick till affären i morse hörde jag hur metall slog i marken, men brydde mig inte så mycket om det. När jag kom till affären så lossnade sitsen helt. På tillbakavägen stannade jag där jag hört att något slog i marken och fann en skruv. Hemkommen välte jag rollatorn och det fattades fyra skruvar. Därför har jag märkt att rollatorn var trasig, tre skruvar är bara borta. Skruv nr 4 som jag i dag plockade upp från marken gör att jag ändå kan spänna fast sitsen men kan inte sitta på den. Måste säga att jag är ganska trött på ineffektiviteten som sjukvården innebär när man försöker komma i kontakt med någon akut.

En tappad skruv är också en tappad sug.

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Tofflan sa:

  Skitdåligt att ingen hör av sig trots att du har felanmält. Mamma tappade ena framhjulet dan innan jag skulle komma på besök förra sommaren. Tyvärr kunde jag inte laga det, men vis av erfarenhet åkte vi och köpte en ny rollator åt henne. I Byhålan finns inga reparatörer… Men en MASSA människor med rollatorer… 🙁

  1 maj, 2015
  • Jontas sa:

   Det märkliga var att de hade telefonsvarare. Tidigare hade de telefontid två gånger per vecka, men påstår nu att de svarar mellan 8-17 vardagar. När jag ringde. Och möttes av en telefonsvarare där jag fick lämna meddelande. Primärvårdsrehab med sjukgymnaster och arbetsterapeuter samt många kanslister i reception. Riktigt dåligt. Men vet också att de inte godkänt min rollator eftersom förskrivare varit sjukhuset, för en dyrare rollator. Så jag straffas väl för det. Att jag har en dyr utomhusrollator utomhus. De godkänner bara inomhusrollatorer att använda utomhus, men med den har jag falltid två gånger då hjulen är för små och fastnar i kullerstenen. Jaja…

   1 maj, 2015

Kommentarer är stängda.