Vid veckans slut


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I dag är jag så totalt i en dröm jag hade i natt och som jag inte minns. Åtminstone lever känslan kvar och jag känner mig mest omtöcknad. Varken bra eller dåligt, men jag känner mig inte närvarande i dag. På nåt sätt smälter verklighet och fiktion ihop och jag vet inte om jag minns verkliga eller overkliga händelser. Det enda jag minns av nattens drömmar är att jag i precis innan då jag vaknade, drömde om något jobbrelaterat. Så kanske det inte är så konstigt att jag känner mig lite förvirrad i dag. Jag har arbetat hela veckan plus lördagen, pratat med 1001 människor, varit helt slut och omdömeslöst tittat på tv på min fritid utan spärrar. Jag kan inte sortera alla intryck. Det är jag för trött för. Så jag får väl bara ta och acceptera att jag i dag inte är riktigt med på banan. Veckan blev för mycket.

||||| 0 I Like It! |||||

En kommentar

  1. Tofflan sa:

    Och jag mindes min dröm när jag vaknade. Det var INTE bra. En tung känsla har förföljt mig hela dan. 🙁

    14 juni, 2015

Kommentarer är stängda.