Ansträngt


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

De gånger jag varit på sjukgymnastik på onsdagskvällar, har jag varit totalt sängliggande på torsdagar. Utom i dag. Ibland har man inget val. Hämndtjänst tre gånger i dag, och det tar enormt på krafterna som inte existerar torsdagar. De hade svårt att samordna sig och därför kom de en gång i timmen under förmiddagen när jag verkligen hade behövt hemsöka sängen. Nå, men nu har jag fått städat. Och mat. Och fönsterputs.

Fick jag vila efter det då? Nej, då var det dags att bunkra snus inför helgen och jag fick bege mig ut i folkvimlet med sicksack mellan tiggare och jordgubbsförsäljare. De tar verkligen plats där man försöker ta sig fram med rollator och knappt kan hålla sig medveten på grund av tröttheten.

Okej, sjukgymnasten ringde i dag. Som det ser ut nu ska jag gå på ordinarie enskild sjukgymnastik en gång per vecka, plus gruppträning en gång per vecka. Direkt efter semestern. Jag vet inte hur jag ska hinna/orka.

Nä, nu måste jag sova. Kanske det mesta känns överkomligt efter det.

||||| 0 I Like It! |||||