Midnånting


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Mestadels soligt, inget regn alls, +20 grader. Mig kvittar det, för jag sover, tvättar, sover, tv-tittar, sover, sover och sover. Fysiskt ansträngande vecka med för mycket av allt.

Plötsligt förstår jag varför jag får gå en massa dyra utbildningar på jobbet. Det är ju jag som drar hem vår ekonomi! Och med den insikten ska jag försöka förtränga jobbet några dagar. Förhoppningsvis får jag inte inaktivitetsångest och drar iväg till jobbet. Det verkade vara okej om jag ville jobba, men jag måste nu vänja mig vid att vara ledig. Hur ska jag annars uthärda semestern som börjar om några veckor?

På måndag har det vänt. Mellan söndag och måndag förlorar vi en minut av ljus. Welcome, Dark One!

||||| 0 I Like It! |||||