”Du är för duktig”


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Natten mellan söndag och måndag, med början kl. 23.30, fick grannarna för sig att börja skruva loss vägglampor. Jo, jag kände igen ljudet från när jag själv bytt glödlampa i väggamaturen som är över handfatet. Porslinsockeln låter på ett visst sätt och ljudet leds i väggarna. Det hörs som om någon står inne hos en och drar med naglar över griffeltavla. Och så höll det på i en timme. Det var därmed omöjligt att sova, vilket känts som en naturlig konsekvens till dagens utmattning på jobbet.

Jobbet är märkligt. Nu när semesterperioden är igång och jag lagt in om och fått beviljat min ledighet, så måste jag ändå byta dagar för att få det att gå ihop. I dag var det en ekonom i panik som krävde att jag stannade kvar en extra dag för att fakturering skulle gå iväg. Ärligt, jag borde fått tjänsten som ekonom. Det jobb jag får utföra i bakgrunden leder till att ekonomen sedan bara med en knapptryckning skickar iväg en faktura. Det är väl därför ekonomen har dubbelt så mycket betalt som jag, kan jag tänka? Det känns lite surt när man tänker på arbetsfördelning, lön och dessutom behöva försaka sin sommarsemester även om det bara blir en förskjutning med en dag. Antingen får ekonomen lära sig göra skäl för lönen, eller så ska jag ta betydande del av den där lönen.

Jag vet inte ens hur jag ska göra för att räkna ut när min semester officiellt börjar i år. Den verkar vara väldigt flytande och föränderlig. Risken är att jag inte kommer att känna att jag haft någon semester då jag fått rucka så mycket på den och inte vet när jag plötsligt tvingas tillbaka till jobbet akut.

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Tofflan sa:

  Mina grannar brukar starta sin tvättmaskin efter klockan 23, ju närmare midnatt desto bättre. Tycker de. Sen kan de varken stänga skåpsdörrar eller ytterdörren utan att smälla igen dessa. Varför??? Jag hoppar högt varje gång!

  22 juni, 2015
  • Jontas sa:

   Tror de har sådan där bokstavskombination; ARSLEN.

   22 juni, 2015

Kommentarer är stängda.