Lugnet


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Huvudet är lite bättre i dag, åtminstone vad avser gårdagens migrän. I övrigt låter vi det vara osagt.

Veckan har hittills varit väldigt tung och det har varit svårt att få sova i den omfattning som behövts. Det har varit smärtsamma (inte ajaj, snarare ojoj) dagar på jobbet och jag har bara längtat till sängläge. Annars har det varit ett bättre läge på jobbet nu när hälften gått på semester. Jag slipper folk som bara springer rakt in till mig, jag slipper idiotiska frågor, jag slipper telefonsamtal, jag slipper möten. Riktigt behagligt med normal arbetsmiljö där jag hunnit uträtta något utan avbrotten.

Annars är jag väl på gränsen till total utmattning och sjukskrivning, men semestern hägrar där i fjärran och jag uthärdar. Trots allt blev det ju lite bättre den här veckan även om lekamen säger ifrån.

Bonus är att jag nästa vecka går er till halvtid (arbetar 2 dagar, ledig 1 dag, semester 2 dagar), vilket under några veckor blir en nedtrappning inför semesterperioden. Så jag inte chockar mig själv med att bli ledig tvärt. Enda problemet/oron är att jag då ska hinna dubbelt så mycket på halva tiden. Nej, jag kommer nog aldrig tillrätta med arbetssituationen (arbetsmiljöproblemet). Jag testar mig fram… Och varje år har jag nya arbetsuppgifter, så jag kan aldrig copy & paste ett fungerande upplägg ena året till det andra. Ack.

||||| 0 I Like It! |||||