Alltid


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Tydligen bör jag inte vara ledig. Konstaterar jag efter tre dagars hemmatid med huvudvärk och extrem trötthet. Arbetsdagen i dag var inga problem. I och för sig fanns där inte mycket att göra. Jag ligger väldigt i fas med andras arbetsuppgifter. Mina egna arbetsuppgifter har jag ju fått begrava för sommaren.

Hämndtjänsten hade i dag skickat ett adresserat kuvert till mig. Som var tomt. Där var ingenting i det. Jag blir varken förvånad eller konfunderad.

Och den nye flärdtjänstchauffören är rent livsfarlig till att köra. När folk ligger på tutan vid tre tillfällen på hemvägen, så beror det nog oftare på min chaufför än på andra bilister. 120 på 50-väg med tvärnit och filbyte.

Annars är det som vanligt på jobbet. I dag ville man ha med mig på fika, jag tackade nej. Efteråt fick jag höra att det inte var fika, utan en avtackning för en chef som slutar. Varför berättar de inte sådant för mig? Fika hoppar jag gärna, men avtackning för någon jag arbetat med i 15 år hade jag inte missat om jag fått det berättat för mig. Nu väntar jag bara på att de ska avkräva mig på pengar för presenten som jag inte visste något om. Detta är inte första gången och jag tycker de arslen, vilket jag också sagt till dem. Men det händer ändå gång på gång.

||||| 0 I Like It! |||||