Slut på arbetsveckan


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Och nu går jag på min andra semesterperiod av sommarens fem. Det där med att ta ut semester så det motsvarar halvtid, är ganska behagligt.

Frågan är om jag får ha semester ifred. I dag har de från jobbet ringt mig på min privata mobiltelefon två gånger – när jag varit på jobbet. Att sitta med fyra telefoner är ganska jobbigt när det ringer samtidigt i dem alla.

Migrän dag 2. Sett till förra gången jag hade så här kraftig migrän, så ser jag en likhet. Väderomslag till sämre väder ger tydligen migrän? Lufttrycket? Lågtrycket? Nå, men jag känner trycket – i skallen.

||||| 0 I Like It! |||||